Tweede editie Preuvenement Blokzijl

Wanneer:
2 juli 2017 @ 12:00 – 18:00
2017-07-02T12:00:00+02:00
2017-07-02T18:00:00+02:00
Waar:
Centrum
8356 Blokzijl
Nederland
Kosten:
25,00
Contact:
Preuvenement

Na het succes van vorig jaar, zal ook dit jaar het Preuvenement Blokzijl georganiseerd worden. Op zondag 2 juli a.s. bent u van harte welkom om te genieten van heerlijke gerechtjes van de restaurants van Blokzijl en haar directe omgeving.

Deze horecaondernemers zullen zich van 12:00 uur tot 18:00 uur culinair presenteren in het historische centrum. Bezoekers kuieren door het schilderachtige decor van Blokzijl naar verschillende locaties om de sfeer en – speciaal voor het evenement bereide – gerechten te proeven. Dat het palet van de gerechten zeer afwisselend zal zijn, is te danken aan de verschillende stijlen waarin de culinaire kunstenaars koken: van snackbar tot michelinster. De finishing touch van elk gerecht kan gezocht worden in een bijpassend drankje dat (tegen betaling) op de locatie verkrijgbaar is.

Tijdens de route kunt u zomaar getrakteerd worden op een ‘muzikale lekkernij’. Ook is het weer de bedoeling dat er ruimte gemaakt wordt voor een kwalitatieve streekmarkt.

Natuurlijk is er aan onze jongste gasten gedacht: tijdens deze dag is er voor hen genoeg lekkers te eten en zal er voor het nodige vertier gezorgd worden.

Kaarten voor het preuvenement zijn voor een scherp tarief, namelijk €25,- per stuk,  in de voorverkoop verkrijgbaar bij alle deelnemende horecabedrijven en online, via preuvenementblokzijl@gmail.com.

Deelnemende bedrijven:

Kaatje bij de Sluis, Geertien Muggenbeet,  Sluiszicht, Auberge aan het Hof, Prins Mauritshuis, De Halte en Tapas Barça.

Een geweldige, maar bovenal heerlijke beleving voor de bezoekers en inwoners van Blokzijl, jong en oud!

Graag tot ziens op 2 juli!