pbblokzijl-header-nieuwsbrief4
Hoe ziet Blokzijl er straks uit?
Denk, praat en doe mee!

Samen maken we een nieuwe stadsvisie

Hoe ziet Blokzijl er straks uit? Houden we alles zoals het nu is? Waar gaat het verkeer straks langs? Woningbouw? Wat doen we met het opwekken van energie? Havenkolk en omgeving aantrekkelijk genoeg? Hebben we voldoende sport- en ontmoetingsplaatsen (ook voor de jeugd)? Veel van deze vragen heeft u al iets van gevonden in de enquête van Plaatselijk Belang Blokzijl. Hier praten we graag met u over door en bepalen we de toekomst van Blokzijl. Denkt, praat en doet u mee?
In juni organiseren we de Week van Blokzijl. Dan gaan we graag met u in gesprek over de verschillende thema’s. Hiervoor zijn verschillende momenten in MFC De Ploats. U kunt kiezen uit:
Dinsdag 6 juni van 17.00-21.00 (inclusief warme maaltijd)
Donderdag 8 juni van 17.00-21.00 (inclusief warme maaltijd)
Vrijdag 9 juni van 10.00-14.00 (inclusief lunch)
Zaterdag 10 juni van 10.00-14.00 (inclusief lunch)
Op 19 en 20 mei ontvangen alle bewoners een uitnodiging in de brievenbus, inclusief een aanmeldprocedure.
Klik
hier voor meer info en het aanmeldformulier.
Bewerk dit om tekst in te voegen.

Jubileumconcert Blokzijl Vocaal

Blokzijl Vocaal viert het 40-jarig bestaan met een mooi jubileumsconcert in ’ Lam. Aanvang: 20:00 uur. Klik hier voor meer info.

Read more
Jubileumconcert Blokzijl Vocaal

Muziekfestival Blokzijl op 10 juni

Op zaterdag 10 juni vindt dit jaar het Muziekfestival Blokzijl plaats. Locatie: Havenkolk Blokzijl, Tijdstip: van 17:30 tot 24:00 uur. De artiesten zijn Tino Martin, John de Bever, La Fuente, 2Unlimited, Stef Ekkel, de Party Animals en de plaatselijke deejay Hardez. Later meer informatie. website: www.eventsblokzijl.nl

Read more
Muziekfestival Blokzijl op 10 juni

Stadsfeest Blokzijl van 14 t/m 17 juni

Hoe leuk is het om met alle Blokzieligers en alle andere feestvierders de zomer goed af te trappen met het enige Stadsfeest! Van 14 tot en met 17 juni is Blokzijl er klaar voor!! Het bestuur van stichting de Stad heeft dit jaar niet alleen in bestuursleden een vernieuwing, nee ook onderdelen van het feest en de locaties zijn vernieuwd. …

Read more
Stadsfeest Blokzijl van 14 t/m 17 juni

Lid worden van Plaatselijk Belang

Om op de hoogte te blijven van allerlei activiteiten en ontwikkelingen in en rond Blokzijl en om mee te praten over diverse zaken die spelen in de samenleving, is het aan te raden om lid te worden van Plaatselijk Belang Blokzijl. Voor het luttele bedrag van 6 euro per jaar bent u al lid. Meteen doen maar? Klik dan hier om het formulier in te vullen. Het kost een minuutje van uw tijd. Alvast dank.

Bezorging nieuws van PB Blokzijl


Zo af en toe bezorgen we de papieren nieuwsbrief Nieuwtjes onder de Toren of een uitnodiging voor een activiteit van PB Blokzijl, bij alle inwoners van Blokzijl. Huis-aan-huis, ouderwets in de brievenbus. Zodat we zeker weten dat u op de hoogte bent. Om die bezorging te regelen, hebben we een klein team zogeheten bezorgtroepen. Daarvoor kunnen we wel wat versterking gebruiken. Een wijkje lopen kost je maximaal een uurtje. Trek om de bezorgtroepen te versterken? Stuur dan een mailtje naar werkgroepcommunicatie@blokzijl.nl
Uitbreiding werkgroep communicatie

De communicatie van Plaatselijk Belang Blokzijl wordt, in nauw overleg met het bestuur, verzorgd door de werkgroep communicatie PB Blokzijl. De Nieuwtjes onder de Toren, digitale nieuwsbrieven, maar ook persberichten voor lokale media, worden vanuit deze werkgroep geproduceerd. De redactie bestaat uit Karin Klomp, Bert van der Stelt, Berry van Egten, Fred Postma en sinds kort ook Alette Holman. Alette is in het dagelijks leven fotografe. We zijn blij met deze uitbreiding!
Melding Openbare Ruimte

Is er iets kapot bij u in de buurt? Is er afval gedumpt? Of is er een gevaarlijke situatie ontstaan, zoals een gat in de weg? Of is de straatverlichting uitgevallen? Meld het meteen bij het meldpunt openbare ruimte. Ernstige problemen worden snel opgelost, minder dringende zaken plant de gemeente op een later tijdstip. Klik hier om naar de website van de gemeente te gaan.
Klik hier voor het laatste nieuws en hier voor de evenementenkalender van Blokzijl en directe omgeving.
Plaatselijk belang Blokzijl logo
Email Marketing Powered by MailPoet