Kerst Sing In

Wanneer:
15 december 2017 @ 19:30
2017-12-15T19:30:00+01:00
2017-12-15T19:45:00+01:00
Waar:
Grote kerk
8356 Blokzijl
Nederland
Kosten:
Gratis

Op vrijdag 15 december aanstaande zo voor de 19e keer op rij de Kerst Sing-In worden gehouden in de sfeervolle Grote Kerk van Blokzijl. De avond begint om 19.30 uur.
De Kerst Sing-In is er voor alle mensen die van sfeer houden, graag samen zingen en/of luisteren naar Kerstliederen.

Tijdens deze avond kunt u genieten van verschillende koren uit Blokzijl met uiteenlopend repertoire: het gemengd koor de Kolkklanken, het Koopmansvrouwenkoor en popkoor Bloxy Music. We laten ons verrassen door het kwartet de 4Ladies, een viertal dames dat graag zingt. Daarnaast gaan we weer als vanouds genieten van het zang- en guitaarensemble Guitars & Voices, met dit jaar Lucie de Lange als zangeres.Het gastoptreden wordt verzorgd door zangkwartet Voicemail uit St. Jansklooster. Muzikale begeleiding is in handen van Corrie van den Berg op het orgel en de Bazuin uit Wetering/Scheerwolde. Zij spelen en begeleiden tevens de samenzang van bekende kerstliederen.

De Kerst Sing In is voor iedereen. De bedoeling van de deelnemers is een mooie avond te verzorgen voor de bezoekers. Sing-In betekent tevens een uitnodiging, niet voor een kerkdienst of concert maar on te genieten van, het luisteren naar, of het meezingen met mooie kerstliederen.
Tijdens de pauze is er gelegenheid om een kopje koffie te drinken en een praatje te maken.

U bent van harte uitgenodigd. Toegang is gratis, wel is er een collecte bij de uitgang ter bestrijding van de kosten.