Evenement aanmelden

evenement aanmeldenOm uw evenement gratis op Blokzijl.nl te kunnen plaatsen verzoeken wij u zoveel mogelijk informatie te verstrekken. Hoe meer informatie, hoe beter uw evenement gevonden kan worden. Onderstaande afbeelding geeft aan welke informatie wij allemaal op kunnen nemen in uw vermelding. De verschillende blokken in de afbeelding hieronder komen overeen met de blokken in het formulier wat u onder de afbeelding zult vinden. Vergeet niet op SEND te drukken helemaal onderaan de pagina om de informatie te versturen. In verband met vakantie kan het enige tijd duren voordat uw evenement te vinden is op deze pagina. De webmaster behoud zich het recht voor om vermeldingen zonder voorbehoud van redenen niet te plaatsen.

De evenementenkalender richt zich met name op Blokzijl en directe omgeving. Omdat publicatie op Blokzijl gratis is staan wij geen reclame/promotie/sponsor uitingen toe in de vermeldingen. De vermelding staat doorverbinden naar uw eigen pagina toe.

input evenementenformulierMet betrekking tot datum en tijd;

Is het een hele dag of heeft het geen eindtijd, wat is de begin datum en tijd en wat is de eind datum en tijd, is het een herhalend evenement en zo ja hoe herhaalt het zich? (bijvoorbeeld elke 3e zaterdag van april). Wees zo specifiek mogelijk, onze vermelding laat namelijk toe dat mensen dit evenement automatisch in hun digitale agenda kunnen opnemen.

Met betrekking tot locatie;

Wees zo specifiek mogelijk. Geef de naam van de locatie en een adres, indien geen adres geef dan de coordinaten of iets waardoor de bezoeker zo dicht mogelijk in de buurt kan komen eventueel met gebruik van navigatie.

Kosten activiteit en kaartjes;

Is het evenement gratis toegankelijk of moet je er kaartjes voor kopen? Indien je er digitaal kaartjes voor kunt kopen dan is het handig als u de URL naar de websitepagina waar de verkoop plaats vind bij doet zodat wij daar naar kunnen verwijzen en bezoekers met één druk op de knop hun kaartjes kunnen bestellen.

Organisatie contact gegevens;

Spreekt voor zich. Laat uw naam, e-mail adres en de URL naar de website/pagina van het evenement hier achter zodat bezoekers meer informatie op kunnen halen over uw evenement.

Algemene informatie

In de algemene informatie kunt u de platte tekst aanleveren over uw evenement. U kunt hier ook URL’s opnemen naar pagina’s waar meer informatie te verkrijgen is. Heeft u bijvoorbeeld een link naar de artiest die op zal treden. Het is op dit moment nog niet mogelijk om ook de foto’s en/of afbeeldingen aan te leveren via dit formulier. Digitaal beeldmateriaal kunt u na aanmelding van het evenement separaat toesturen aan events@blokzijl.nl onder vermelding van de evenement naam.

Evenementen invul formulier

Vergeet niet na het invullen op de knop “send”  onder aan de pagina te klikken.

  Uw naam (verplicht)

  Uw Email (verplicht)

  Evenement naam (korte omschrijving)

  Datum en tijd activiteit

  Locatie details

  Kosten activiteit en kaartjes

  Organisator contact informatie

  Algemene informatie over uw evenement. Digitaal beeldmateriaal kunt u onder vermelding van de evenementnaam versturen naar events@blokzijl.nl