Het nieuwe seizoen in ’t Lam

T Lam ontmoet heeft een raar seizoen achter de rug. Een seizoen dat al in februari was afgelopen  in plaats van in april/mei. Want alles was stil komen te staan, eind maart van dit jaar…. De programmacommissie heeft zich toch, zij het voorzichtig, gebogen over het nieuwe seizoen.

Een bijzonder seizoen want we houden nog steeds rekening met (nieuwe) maatregelen rondom het Corona virus. Wanneer het nodig is moeten we dus misschien opnieuw activiteiten annuleren of aanpassen. Bovendien houden we nog rekening met een 1,5 meter afstand samenleving, wat betekent dat, ongeacht het aantal mensen dat het RIVM toestaat, er maximaal 20 mensen publiek in t Lam passen.

Aangepaste programmering

Daarom hebben we het aantal activiteiten in 2020/2021 teruggebracht naar 4 in plaats van 6 of 7. Twee in het najaar (oktober en november 2020) en twee in het voorjaar (februari en maart 2021).

We overleggen nog met het Comité Welzijn Ouderen of we, zoals we gewend zijn, in mei in het atrium in de Vierhoek weer een voorstelling voor ouderen plannen.

En we wijken als het moet voor drie van de 4 activiteiten uit naar de Grote Kerk in Blokzijl. Omdat we daar meer dan 20 mensen op veilige afstand van elkaar en van het speelveld kunnen toelaten.

De kindervoorstelling blijft in principe wél in t Lam, omdat kinderen de afstand niet hoeven te houden. En die voorstelling écht om een intieme setting vraagt. We zorgen er uiteraard voor dat volwassenen voldoend afstand kunnen houden van elkaar.

Kaartverkoop

Dit nieuwe seizoen verkopen we GEEN  kaarten bij Primera in Steenwijk of bij de Coop in Blokzijl.

Wij vragen iedereen digitaal bij ons te reserveren zodat we de bezoekers altijd op de hoogte kunnen houden.  En zodat men verzekerd is van een plaats. Want vol = vol. Men betaalt pas ‘aan de zaal’, dus men hoeft geen restitutie ‘af te wachten’ wanneer een voorstelling niet doorgaat of wordt verplaatst.

Men kan nu al reserveren via: karin@karinklomp.nl.

En wordt dan meteen op de hoogte gehouden van alle ins en outs rond het programma.

Het programma

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Vrijdag 23 oktober 2020 – film, 20.15 uur: Hors Normes; € 5,-;
  • Zondag 8 november 2020- kindervoorstelling Uitbreken! Door Theatergroep Dolle Maandag, 15.00 uur; € 5,- , kinderen tot 12 jaar gratis
  • Vrijdag 5 februari 2021- muziek, 20.15 uur: Barbara Lok ontmoet Michel Legrand (Tribute); € 5,-
  • Een vrijdag in maart 2021- programma met Schrijversfestival Steenwijk, 20.15 uur: datum nog niet bekend; € 10,-

Check voor alle zekerheid kort van te voren altijd de website www.hetlamontmoet.nl voor de actuele data, tijd en locatie!

Hieronder alvast een korte beschrijving van de film in oktober:

Vrijdag 23 oktober 2020, 20.15 uur, film

Hors Normes

Al meer dan 20 jaar runt Bruno een opvang voor autistische kinderen die nergens anders terecht kunnen. Zijn goede vriend Malek leidt met zijn organisatie jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van deze kinderen.  Humor en confronterende situaties wisselen elkaar af en geven een eerlijk beeld van een alternatieve aanpak in de jeugdzorg. Franse film uit 2019, gebaseerd op een waar gebeurde geschiedenis.

Volg ons en houd u zich op de hoogte van de actuele stand van het programma via www.hetlamontmoet.nl of via Facebook hetlamontmoet.

Kaarten reserveren, opgeven voor info. over het programma, aanmelden als vrijwilliger en suggesties/opmerkingen: karin@karinklomp.nl.