Start Rabo ClubSupport

Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland zet zich in voor het behoud van clubs en verenigingen. Clubs en verenigingen hebben het de afgelopen maanden zwaar te verduren gehad door de coronacrisis. Leden konden maandenlang niet samenkomen om te sporten, zingen, dansen, hobby’s te beoefenen of om zich met elkaar in te zetten voor hun vereniging. “Nederland is kampioen verenigen. En dat is ons tijdens de coronacrisis juist onmogelijk gemaakt,’ vertelt Johan Hutten, directievoorzitter Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland,. “Door de maandenlange stop hebben clubs niet alleen financiële zorgen, we horen ook geluiden over de sociaal-maatschappelijke gevolgen. De kantine of het clubhuis is voor veel mensen hun tweede thuis: dé plek waar leden samenkomen, waar talenten worden ontplooid en waar verbinding ontstaat in de buurt. Daarmee is tijdens de afgelopen maanden de belangrijke sociale functie die clubs hebben weggevallen. Op alle fronten kunnen clubs en verenigingen dus een steuntje in de rug gebruiken. Met Rabo ClubSupport helpt Rabobank jouw club op weg. Meedoen is dus goed voor jouw club én geweldig voor de buurt.”

Rabo ClubSupport

Met Rabo ClubSupport investeert de bank al jaren met haar kennis, netwerk en financiële middelen in het club- en verenigingsleven van Nederland. Het zijn de Rabobank-leden die samen beslissen over welke initiatieven uit het club- en verenigingsleven de steun van de bank verdienen. Clubs en verenigingen uit Meppel, Staphorst en Steenwijkerland die deelnemen voeren campagne voor een eigen bestedingsdoel en roepen Rabobank-leden op om op hun initiatief te stemmen. Hiermee wil de Rabobank haar leden een stem geven in het mooier en beter maken van zijn of haar club en de buurt.

Inschrijving gestart

Maar liefst € 200.000,- is dit jaar beschikbaar gesteld door Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland om het lokale verenigingsleven te ondersteunen. Daar wil jouw club toch ook graag een bijdrage van ontvangen? Inschrijven kan nog tot en met 30 september. Klik hier voor meer informatie over Rabo ClubSupport.