Home

Menu

Home

Menu

Kunstexpo in t Lam

Dit evenement is voorbij.

Kunstexpo in t Lam

Van zondag 4 augustus tot en met zondag 1 september is er een nieuwe expositie in ’t Lam in Blokzijl. Tentoongesteld worden werken van Ballast, Anneke Bloema, Alie de Boer en Daniëlle Broekhuizen. Het thema van de expositie: ‘Ongelofelijk’ verwijst naar de samenhang tussen het kerkje en de kunstwerken, die in deze sfeer qua strekking perfect bij elkaar komen.
Riëtte Ballast maakt objecten (keramiek met porselein) die ze met natuurlijke materialen uit de omgeving kleurt. Dit geeft een rauwe afwerking aan het sierlijk gevormde keramiek. Anneke Bloema maakt surrealistische foto (eigen werk) collages met dieren in de hoofdrol. De dieren verbeelden menselijke eigenschappen, dromen en eigenaardigheden. Alie de Boer maakt mixed media werk. Met naald en draad, gevonden voorwerpen en/of foto’s en met de eigen ervaring in gedachten, inspiratie uit de natuur en gedichten komt zij tot kunstwerken. Daniëlle Broekhuizen maakt op humorvolle wijze surrealistische schilderijen en objecten van papier, elk geïnspireerd door het dagelijkse leven. Ook sieraden van zilverdraad met edelstenen en/of parels.
De tentoonstelling is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur en is gratis te bezoeken. De doopsgezinde kerk ’t Lam is te vinden aan de Breestraat 2, 8356 DL Blokzijl.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alie de Boer. Telefoon: 06-1084 4147 of email: aliedeboerdoze@gmail.com.

4 augustus 2024 - 1 september 2024 11:00 - 17:00 t Lam Blokzijl, + Google Maps

Toevoegen aan agenda

Aankomende evenementen

Algemene pagina's

Algemene pagina's