Sponsors

van blokzijl.nl

Verzoek om ondersteuning
communicatie PB Blokzijl

Sinds kort heeft Plaatselijk Belang Blokzijl deze geheel nieuwe website. Op de site staat allerlei informatie voor bewoners én bezoekers van Blokzijl, zoals het laatste nieuws, evenementenkalender, verenigingen, stichtingen, bedrijfsleven, links naar webcams in Blokzijl en de gemeente Steenwijkerland. Voor winkels, restaurants en hotels/B&B’s/campings hebben we een aparte button aangemaakt, zodat toeristen die locaties makkelijk kunnen vinden.

Aan het in de lucht te houden van de website zijn jaarlijks kosten verbonden. Het technisch beheer is ondergebracht bij Bijzonder Druk in Steenwijk. Alles bij elkaar zijn we jaarlijks 550 euro kwijt aan vaste kosten. Het bijhouden van de site en het produceren (m.u.v. het drukken) van (papieren) nieuwsbrieven wordt onbezoldigd gedaan door de leden van de werkgroep communicatie van PB Blokzijl.

Nieuwsbrieven

U bent waarschijnlijk bekend met de papieren nieuwsbrief ‘Nieuwtjes onder de Toren’ die we af en toe uitbrengen. En sinds kort hebben we ook een digitale nieuwsbrief. De papieren uitgave wordt in iedere brievenbus gedaan (kosten 350 euro per keer voor de productie).
De digitale versie heeft op dit moment een kleine 200 abonnees.

PB Blokzijl draagt uiteraard bij aan de kosten, maar kan niet alle kosten dragen. Daarom dit verzoek om een bijdrage vanuit het bedrijfsleven in en rond Blokzijl. We zijn op zoek naar minstens 10 sponsors van 75 euro per jaar, het liefst voor een periode van 3 jaar. Voor dat bedrag krijgt U een vermelding met link op de website en in de nieuwsbrief. Ook zullen we af en toe een bericht maken voor op de website en nieuwsbrieven met vermelding van alle sponsors.
Mocht u interesse hebben dan graag een bericht sturen naar werkgroepcommunicatie@blokzijl.nl

We horen graag of we op u kunnen rekenen.

Alvast dank

Vriendelijke groet
Pieter Muller, voorzitter PB Blokzijl
Fred Postma, redactie werkgroep communicatie PB Blokzijl

 

P.S.-1

Mocht u wijzigingen  hebben m.b.t. uw huidige publicatie op de site, dan horen we dat graag. Stuur dan een mailtje naar werkgroepcommunicatie@blokzijl.nl.

P.S.-2

Interesse om de digitale nieuwsbrief te ontvangen, ga dan naar de www.blokzijl.nl om je aan te melden.

Wij danken onze sponsors

[wbcr_php_snippet id="4135"]
B&B Mieke&Co

B&B Mieke&Co

Onze in de rustige Kerkstraat gelegen Bed&Breakfast heeft de beschikking...

Coop Blokzijl

Coop Blokzijl

Coop Veenstra is de buurtsuper van Blokzijl e.o. Voor uw dagelijkse...

Prins Mauritshuis

Prins Mauritshuis

Restaurant Grand Café Prins Mauritshuis vierde in 2023 het 25-jarig bestaan....