Home

Menu

Home

Menu

Succesvolle show van Bloxy Music

Na een lange voorbereidingsperiode was het zaterdag 5 oktober eindelijk zover: de Bloxy On Tour-show in De Ploats. Een uitverkochte zaal en onder begeleiding van een uitstekende band en het koor in topvorm maakte het alles bij elkaar tot een onvergetelijke happening. In vier ‘blokken’ nam het koor het publiek mee in de muziekreis door de tijd met nummers als ‘Africa’, een Beegees Medley, gevolgd door een ‘Abba Medley’. Maar ook Nederlandstalig kwam aan bod met de prachtige songs als ‘Omarm me’. ‘Vluchten kan niet meer’ en ‘Iedereen is van de Wereld’.
Na de pauze gaat het koor net zo energiek door met wederom een keur aan bekende nummers. In toepasselijke kleding, gehuld in glitter, wordt een ‘Broadway-sfeertje’ gecreëerd. Aan bod komen (o.a.) het aanstekelijke ‘Walking on Sunshine’, ‘I’ve got the music’, een ‘Rock Medley’ en een paar nummers van Tina Turner. De zaal kan er geen genoeg van krijgen.

Met dank aan de band: René Kolsters, zijn zoon Thomas, Edwin Hagedoorn, gitarist,  Niek Stok, drums, Jan Joustra, basgitaar. Licht en geluid: Klaas Boes en Gerrit de Boer en Kobus. Filmopnames: Jannie de Vries en Johan van Drunen. Alle andere hulp: Bene Jongschaap, Bertineke Peters, Riet van der Knokke, Jos Bremer, Onze manager Tinus Galema, Wilma Bremer, Choreografie Trijnie en Lef en lol: Jane Loois.
Klik hier voor een uitgebreid verslag en meer foto’s van het succesvolle optreden.

Algemene pagina's

Algemene pagina's