Groen licht voor Ringrijderij

De authentieke Ringrijderij rondom de havenkolk in Blokzijl zal dit jaar op 10 augustus plaatsvinden. Daarmee is dit sfeervolle evenement weer terug op de evenementenkalender van Blokzijl. Nadat het bestuur van de VTRB, de stichting die de Ringrijderij altijd organiseert, enige jaren terug heeft moeten besluiten om de Ringrijderij af te gelasten (door Corona), kon de VTRB het financiële plaatje vorig jaar niet rond krijgen.
De VTRB liet het er echter niet bij zitten. Dankzij een aantal sponsoren is het kostenplaatje al voor het groot deel afgedekt. Er is een stevige basis gelegd om het dit jaar wel weer door te laten gaan en misschien zelfs nog meer dan alleen de ringrijderij. Er wordt gedacht aan een middag/avondvullend programma met als thema “Mens en Dier zijn belangrijk in deze tijd”. Dit alles in samenwerking met de nieuwe sponsor Dier All In uit Vollenhove en de Friese Aanspanning en wellicht nog meerdere partijen.
Meer steun is uiteraard nog altijd welkom. Mocht u willen bijdragen dan kunt u een bedrag naar keuze overboeken op de rekening van de organiserende V.T.R.B. Blokzijl; NL53RABO0301804028. Alvast dank namens het Bestuur van de VTRB.