Home

Menu

Home

Menu

Geertien Muggenbeet

Geertien, Muggenbeet 3, 8356 VK Muggenbeet, 0527-291245, e-mail: info@geertien.nl

Hotel, restaurant & café Geertien in Muggenbeet is van oudsher een pleisterplaats en is tegenwoordig een welbekend begrip in de regio. Vroeger voor rietsnijders, turfstekers, vissers, schippers en lokale bevolking, nu een geliefde plek voor een zeer gevarieerd publiek. Dankzij het hotel is Geertien tegenwoordig ook zeer aantrekkelijk voor gasten uit bijvoorbeeld Duitsland of België en nog veel meer landen. Geertien is al jaren een begrip in de regio.

Geertien wordt momenteel gerund door chef-kok Jacco Gorte en gastvrouw Wilma de Rooij-Gorte. Het team van vaste medewerkers, die al jaren actief zijn binnen het bedrijf, garanderen de kwaliteit van de producten en zorgen voor de beste ervaring voor onze gasten. Geertien beschikt over een authentiek bruin café met een rijke historie, een sfeervol specialiteitenrestaurant, een taverne voor een besloten diner, vergadering of bijeenkomst, een comfortabel 3 sterren hotel en een schitterend terras met een prachtig uitzicht.

Natuurlijk genieten. De gerechten uit de keuken van Geertien zijn zeer gevarieerd, werkelijk voor ieder is er wat wils. Het bedrijf werkt met twee menukaarten, op de dinerkaart zijn vele luxe specialiteiten zoals kalfszwezerik, zeetong, seizoen- en streekproducten te vinden. Op de lunchkaart zijn heerlijke salades, belegde broodjes, plates, warme lunchgerechten en pannenkoeken te vinden. Verse producten staan hoog in het vaandel. .

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden restaurant-café:
Openingstijden café vanaf 10 uur.
Openingstijden restaurant vanaf 17 uur (indien geopend).

Klik hier voor meer info.

Algemene pagina's