Home

Menu

Home

Menu

Nieuw gezicht Sociaal Werk de Kop

Begin deze maand heeft Taco Schiphorst bij Sociaal Werk de Kop het stokje overgenomen van Sofie Reuvers. Bijgaand stelt Taco zich voor aan de bewoners van Blokzijl. PB Blokzijl wenst Taco veel succes met zijn werkzaamheden in en voor Blokzijl.

Taco Schiphorst

Hoi, mijn naam is Taco Schiphorst, werk zo’n drie jaar bij Sociaal Werk de Kop en ben sinds 1 juli werkzaam als Buurtwerker in o.a. Blokzijl. Ik heb erg veel zin om mensen uit Blokzijl te leren kennen. Wat kenmerkt het leven in Blokzijl? Is het een fijne plek om te wonen en leven? Je thuis voelen in je straat, buurt en leefomgeving is toch voor iedereen van belang?
Als Buurtwerker werk ik graag met je samen om daar waar de leefbaarheid een impuls kan gebruiken te onderzoeken hoe dan. Als je ideeën hebt voor je straat of buurt dan denk ik graag met je mee om te kijken of dit te realiseren is. Soms heb je een vraag waar je zelf niet helemaal uitkomt. Bij Sociaal Werk de Kop heb ik tal van collega’s die kennis hebben van verschillende onderwerpen. Heb je vragen over gezondheid, sport en leefstijl, opvoeding of relaties, mantelzorg en vrijwilligerswerk, geld of schulden dan mag je me altijd aan mijn jas trekken. Dan kijken we samen wie je hierbij de beste ondersteuning bij kan bieden.
Ik ben ook onderdeel van het Gebiedsteam en zijn vanaf 3 september weer elke eerste dinsdag van de maand vanaf 15:00 in de Vierhoek.  Daarnaast mag je me altijd bellen, appen of mailen.Ik ben te bereiken op 06 20506809 of t.schiphorst@sociaalwerkdekop.nl

Algemene pagina's