Ons Genoegen speelt ‘Bokkenrijders de nacht in’

We bevinden ons in het jaar 1750. Het zuiden van Nederland wordt opgeschrikt door een bende genaamd de bokkenrijders; dieven, rovers en plunderaars, uitgespuugd door de gevestigde macht. De schutterij, onder aansturing van geestelijken en adel treedt hard op. Vuur wordt met vuur bestreden en geen van beide partijen kent genade. Niemand is veilig. Niemand blijft ongedeerd.
Ook de vrienden Daniël, Bastiaan en Anna niet. Armoede, ziekte en verwachtingen dwingen hen om te kiezen. Te kiezen tussen de bokkenrijders of de gevestigde macht. Te kiezen voor- of tegen elkaar. Te kiezen voor leven of mogelijke dood. Houdt hun vriendschap stand, zelfs in de meest moeilijke tijden?

Rederijkerskamer Ons Genoegen uit Blokzijl neemt u op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart in 3 voorstellingen mee terug naar een tijd vol geheimen, mysteries en complotten. Onder regie van Joran Schuijn-Moolenkamp uit Steenwijk in MFC De Ploats wordt het door Lucas de Waard geschreven openluchttoneelstuk ‘Bokkenrijders – de nacht in’ van ‘buiten’ naar binnen gehaald. Op een geheel eigen manier, zoals alleen de spelersgroep van Ons Genoegen dat kan. Laat u verleiden! Laat u verrassen! Laat u verraden? Laat u ontroeren. Noteer 8 & 9 maart alvast in uw agenda en laat u onderdompelen in Bokkenrijders – de nacht in.
Kaartverkoop via www.onsgenoegen-blokzijl.nl