Home

Menu

Home

Menu

Ons Genoegen speelt Midzomernachtdroom

Ons Genoegen Blokzijl met komedie uit haar dak!

Vorig jaar verzorgde Rederijkerskamer Ons Genoegen een indrukwekkende voorstelling in de Meenthe rond de langste staking in Nederland. Met ‘Eindeloos’ hebben ze opnieuw laten zien hoeveel toneeltalent er in Blokzijl is. Dat talent zet Ons Genoegen in april van dit jaar in voor een toneelstuk uit een ander genre. In de Ploats kunt u  genieten van een humoristische Midzomernachtdroom. Een drama dat snel verandert in een doldwaze klucht vol intriges, misverstanden, liefdesperikelen en komische figuren.
Het oorspronkelijke Midzomernachtdroom is geschreven door Shakespeare, die met een knipoog naar de Griekse mythologie, de elite uit zijn tijd rond 1600 op de hak nam. Regisseur Joran Schuijn-Moolenkamp uit Steenwijk heeft deze romantische komedie bewerkt tot een klucht met voor (bijna) iedereen een happy end.

De uitvoeringen zijn in de Ploats te Blokzijl op vrijdag 21 april om 20 uur en op zaterdag 22 april om 14.30 en 20.00 uur. Entree: € 10 p.p. en € 7,50 voor kinderen en donateurs. Reserveren kan via de website  onsgenoegen-blokzijl.nl (zie: Reserveren Voorstelling).

De spelersgroep van Ons Genoegen Blokzijl hoopt opnieuw velen een prachtige voorstelling aan te bieden.

Algemene pagina's