Home

Menu

Home

Menu

Vergeet me niet

Vergeet me niet, Kleine Breestraat 1A, 8356 DK Blokzijl, 06-23534644, website

Welkom in onze Bed & Breakfast in Blokzijl, waar rust en gezelligheid centraal staan. Onze appartementen zijn geschikt voor 2 of 3 personen, waar u één of meerdere nachten kunt doorbrengen in onze royale bedden. Om vervolgens wakker te worden met een ontbijt dat bij goed weer op het terras met zicht op het water geserveerd wordt. Wilt u zelf uw ontbijt verzorgen, dan is er in elk appartement een keuken tot uw beschikking.
Blokzijl is gelegen tussen de natuurgebieden De Wieden en De Weerribben, in de Kop van Overijssel. Tussen het vele water en het weelderige groen zijn dorpen als Giethoorn, Vollenhove, Sint Jansklooster, Muggebeet, Dwarsgracht en Belt-Schutsloot te vinden. Heeft u zin in om te winkelen, dan kunt u terecht in Meppel, Steenwijk of Emmeloord.
In de omgeving van Blokzijl kunt u naar hartelust wandelen, fietsen en varen. Mogelijkheden om een bootje te huren is er in Giethoorn waar u door de grachten kunt spelevaren. Verder is er veel natuur en voor de vogeliefhebber, die kan zijn hart ophalen aan de vele vogelsoorten die hier verblijven. Deze omgeving is een geliefde vakantieplek.. De oude, knusse stadjes aan het water samen met de Weerribben en Wieden om de hoek, is een heerlijke combinatie. Wat de mensen hier zo aantrekt is de gezelligheid en de gemoedelijke sfeer die hier heerst, samen met de rust en het mooie uitzicht aan het water.
Uit eigen ervaring kunnen wij u vertellen dat het hier ’s winters prachtig schaatsen is naar plaatsjes als Giethoorn en Dwarsgracht en ’s zomers kennen wij genoeg fietsroutes die we u graag willen aanbevelen. Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig over wat er hier allemaal te beleven is, bel of mail ons daar gerust over, en vergeet dan vooral niet te reserveren. We hopen u binnenkort te verwelkomen in onze Bed and breakfast.

Klik hier voor meer informatie.

Algemene pagina's