Home

Menu

Home

Menu

B&B Vergeet me niet

Welkom in onze Bed & Breakfast in Blokzijl, waar rust en gezelligheid centraal staan. Onze appartementen zijn geschikt voor 2 of 3 personen, waar u één of meerdere nachten kunt doorbrengen in onze royale bedden. Om vervolgens wakker te worden met een ontbijt dat bij goed weer op het terras met zicht op het water geserveerd wordt. Wilt u zelf uw ontbijt verzorgen, dan is er in elk appartement een keuken tot uw beschikking.
In de omgeving van Blokzijl kunt u naar hartelust wandelen, fietsen en varen. Mogelijkheden om een bootje te huren is er in Giethoorn waar u door de grachten kunt spelevaren. Verder is er veel natuur en voor de vogelliefhebber, die kan zijn hart ophalen aan de vele vogelsoorten die hier verblijven.
Deze omgeving is een geliefde vakantieplek.. De oude, knusse stadjes aan het water samen met de Weerribben en Wieden om de hoek, is een heerlijke combinatie. Wat de mensen hier zo aantrekt is de gezelligheid en de gemoedelijke sfeer die hier heerst, samen met de rust en het mooie uitzicht aan het water.

Vergeet me niet
Kleine Breestraat 1a
8356 DK Blokzijl
06-23534644
website en e-mail

Algemene pagina's