Home

Menu

Home

Menu

’t Lam ontmoet: meisjes van 50

’t Lam ontmoet: meisjes van 50

Hoera, het is gelukt, we zijn vijftig! We doen interessante dingen – nee, sterker nog, we zíjn interessant! We hebben carrière gemaakt, liefdes gehad en gehouden, kinderen grootgebracht, van alles overwonnen, in onze kracht gestaan, ons te pletter gewerkt, wat wil je nog meer? Oké, graag íets meer tijd… en kan er éven op de pauzeknop worden gedrukt alsjeblieft, zodat we nog wat langer kunnen genieten?
Meisjes van 50 is een op het eerste gezicht lichtvoetig programma dat rond prachtige Nederlandstalige chansons ook ontroert en verstilt. Annemiek van Bussel ontwikkelde deze voorstelling samen met regisseur Lisi De Schepper en haar muzikale tweede helft Erik Raayman. Naast muziek van onder andere Huub van der Lubbe, Jules de Corte en Ivo de Wijs is ook eigen werk van Annemiek en Erik te horen.
Chansonnière Annemiek van Bussel maakte eerder liedprogramma’s rond het Berliner Cabaret en Franse Chansons.  Samen met gitarist Erik Raayman staat zij sinds 2004 op het podium met Franse en Duitse chansons. Inmiddels zingt zij ook eigen vertalingen van dit rijke repertoire, die de zeggingskracht van de muziek nog meer versterken.
Jazz- en klassiek gitarist Erik is zeer ervaren in de kleinkunst: hij begeleidde in het verleden al Liesbeth List en Henk Elsink. Op dit moment doet hij dat voor cabaretier Ernest Beuving en natuurlijk Annemiek. Samen met Jan Pieter Boudens maakt hij ook nog regelmatig muziektheatervoorstellingen waarvoor hij ook eigen stukken componeert.
Kaartverkoop via de website van ’t Lam.

Toevoegen aan agenda

Aankomende evenementen

Algemene pagina's

Algemene pagina's