Biljartvereniging zoekt nieuwe leden

Dit evenement is voorbij.

Biljartvereniging zoekt nieuwe leden

De biljartvereniging Blokzijl is voor het volgende biljartseizoen 2022-2023 op zoek naar nieuwe leden. Door de jaren heen is het ledental steeds verder gedaald tot momenteel nog zo’n 12 leden. Daarom is de vereniging dringend op zoek naar nieuwe leden. De vereniging heeft als speellocatie De Vierhoek aan het Boffersweidje nummer 4 in Blokzijl, onderdeel van de Wetland Wonen Groep (naast de supermarkt COOP). Er wordt een interne competitie gespeeld (spelsoorten libre en bandstoten) van september tot en met april op zowel de dinsdag- als donderdagmiddagen van 13.00 tot 16.30 uur.
Daarnaast is er een externe competitie, waarbij er wordt gespeeld tegen verenigingen uit dorpen uit de omgeving, waaronder Gierhoorn, Wanneperveen, Steenwijkerwold en Kuinre. Deze wedstrijden worden thuis gespeeld op donderdagmiddag en uit op woensdag-, donderdag- of vrijdagmiddag, steeds van 13.00 tot ongeveer 17.00 uur. Deelname aan de externe competitie wordt zeer op prijs gesteld, maar is niet verplicht.
De lidmaatschapskosten van de vereniging bedragen slechts 85 euro per jaar. Er kan dan onbeperkt (ook vriendschappelijk) worden gespeeld op 6 dagen per week (niet op zondag).

Open dag

Op donderdag 1 september 2022 organiseert de vereniging een “open dag” in De Vierhoek, waarbij belangstellenden en/of potentiële leden vanaf 13.00 uur van harte welkom zijn om een kijkje te nemen, kennis te maken met de leden en uiteraard een potje te biljarten (keu meenemen, maar ook een leenkeu zal beschikbaar zijn). Mocht u op 1 september verhinderd zijn om op de open dag te komen of heeft u nog aanvullende vragen, neem dan gerust contact op met de wedstrijdleider en voorzitter van het bestuur Bert Struijlaart, telefoon 06-16553402.

 

Toevoegen aan agenda

Aankomende evenementen