Extra programma ’t Lam in Vierhoek

Dit evenement is voorbij.

Extra programma ’t Lam in Vierhoek

Extra programma

In februari 2023 organiseert het Comité Welzijn Ouderen in Blokzijl een liedjesprogramma voor haar achterban, inwoners van Blokzijl ouder dan 65 jaar. Maar uiteraard is iedereen van harte welkom! De organisatie van dit programma wordt inhoudelijk, publicitair en financieel ondersteund door de Verenigde Doopsgezinde Gemeente Blokzijl. Hieronder vindt u alle informatie:

Trio BalseMien bestaat uit Erik Raayman (gitaar, arrangementen), Janpieter Boudens (zang, verbindende tekst) en Marjolein Raaijman (zang). Trio BalseMien had het programma ‘Liedjes als vergeet-me-nietjes’ in eerste instantie samengesteld op verzoek van de Vrienden van de Rivierenhof (een zorginstelling in Zwolle). Inmiddels beschikken ze over een repertoire van ruim 100 liedjes; van klassieke ‘meezingers’, liedjes uit tv series en musicals, smartlappen tot liedjes van Bram Vermeulen, Jaap Fischer en Herman van Veen.

Erik Raayman en Janpieter Boudens werken inmiddels al zo’n 30 jaar samen. Zij treden dit seizoen ook op in t Lam ontmoet, met een ánder programma (zie programma t Lam ontmoet en Film in t Lam). Bij het programma “Liedjes zijn vergeet-me-nietjes” zal zangeres Marjolein Raaijman aanschuiven. Marjolein maakt deel uit van “Woodland Springs” (Ierse en Engelstalige folkmuziek) en het duo “Earthbound”. Daarnaast heeft ze meegewerkt aan tal van theatervoorstellingen van Theater Transparant en Stichting SUUS.

Reserveren kan via: mariedoosje49@gmail.com of telefonisch 0527-291669.
Betalen doet u op de avond bij binnenkomst in de zaal (de Vierhoek).

Vrijdag 24 februari 2023; 19.30 uur; entree € 5,00
Liedjes als vergeet-mij-nietjes
Door Trio BalseMien
Locatie: De Vierhoek
Boffersweidje 4, 8356 BE Blokzijl

 

 

24 februari 2023 19:30 - 22:00 Vierhoek Blokzijl

Toevoegen aan agenda

Aankomende evenementen