Home

Menu

Home

Menu

Mattenschippersrace op 27 april

Dit evenement is voorbij.

Mattenschippersrace op 27 april

De traditionele Mattenschippers vindt elk jaar op de laatste zaterdag van april plaats. Dat is 27 april 2024. Deze editie valt derhalve samen met Koningsdag. Wel zo gezellig natuurlijk. Levert voor beide activiteiten waarschijnlijk meteen meer belangstelling op.
Klassieke platbodems melden zich die dag in Blokzijl aan de start voor een ‘kleintje Strontrace‘, zoals de Mattenschippersrace ook wel wordt genoemd. Zeilen, bomen en jagen zijn de enige toegestane vormen van voortbewegen. Dat stelt zware eisen aan het vakmanschap van schippers én bemanning: wie de uitdaging aandurft kan zich inschrijven voor de race van 2024!
Op 27 april 2024 vieren we een kwart eeuw van gezelligheid, sportiviteit en hard werken tijdens dit bijzondere evenement. De Mattenschippersrace heeft in de loop der jaren een speciale plek veroverd in de harten van velen, en dit jaar belooft het nog specialer te worden. Deze race is niet alleen een sportevenement; het is een viering van traditie, gemeenschap en doorzettingsvermogen. We nodigen jullie uit om deel uit te maken van deze gedenkwaardige dag, of je nu een deelnemer, vrijwilliger, of toeschouwer bent.
De race start om 07.30 en 08.00 uur (twee klassen). Prijsuitreiking is ’s avonds om 21 uur in Café Van Ens.

Mattenschipperrace 2023

 

 

 

 

Home

Toevoegen aan agenda

Aankomende evenementen

Algemene pagina's