‘Mesjokke’ in ’t Lam Ontmoet

Dit evenement is voorbij.

‘Mesjokke’ in ’t Lam Ontmoet

Mesjokke is de nieuwe voorstelling van Maarten Wansink. Deze komedie is een tweeluik. Twee onafhankelijke, geestige monologen. We zien na elkaar Gerard en Jo in gesprek met zichzelf en met hun kwelgeesten. Gerards’ bestaan wankelt als zijn moeder een oude kennis tegen het lijf loopt. Een Brabantse brulboei die met haar naar Tenerife wil. Jo houdt de buren vanachter de vitrage scherp in de gaten. Dat gaat daar helemaal niet goed met die nieuwe bewoners. Jo klimt maar weer eens in de pen voor een gepeperde brief.
Acteur Maarten Wansink heeft een aanzienlijke staat van dienst al zal zijn naam u misschien niet direct wat zeggen. U kon hem zien in de televisieserie Klem II en hij was jarenlang dé Huispiet in Het Sinterklaasjournaal. Hij speelde in de musical Soldaat van Oranje en op De Parade en speelde de schoonvader van Johan Cruijff in de dramaserie van de VPRO.

20 januari, aanvang: 20,15 uur, kosten 7,50
Reserveren: karin@karinklomp.nl

20 januari 2023 20:15 - 22:00 Doopsgezinde Kerk Blokzijl Breestraat 2, Blokzijl, Overijssel, 8356DL, + Google Maps View Venue Website

Toevoegen aan agenda

Aankomende evenementen

error: Content is protected !!