On the Beach Festival 2022 (dag 1)

Dit evenement is voorbij.

On the Beach Festival 2022 (dag 1)

Op 22 en 23 juli 2022 vindt het On the Beach Festival plaats. Het is een festival voor jong en oud, waar je met je blote voeten in het zand kunt staan en lekker kunt genieten van de avond. De organisatie biedt een avondvullend programma met leuke artiesten zoals coverband LEAD, DJ Hardezz, DJ Freddy Moreira en nog veel meer. Het terrein is ingericht om een echt ‘beach’ gevoel te creëren waar de gasten zich ultiem kunnen vermaken. Bij de bar kun je genieten van lekkere cocktails en andere drankjes. Locatie is het evenemententerrein van Blokzijl.

Beachvolleybal op 22 Juli 2022 is vrije inloop en is iedereen welkom om te komen kijken. De inschrijving van de volleybalteams zal geschieden middels Facebook. Festivaltickets (tickets zijn alleen nodig voor 23 Juli) zijn te koop via: TicketTeKoop.nl – On The Beach 2022. Munten voor consumpties zijn te koop op het evenement (contant en met pin te betalen).

Meer info op de Facebookpagina van het evenement: On the BEACH Festival 2022 | Blokzijl (facebook.com). Vragen richten aan bierewiede@gmail.com

Toevoegen aan agenda

Aankomende evenementen