Singer-song writer Jeroen Kramer in ’t Lam

Dit evenement is voorbij.

Singer-song writer Jeroen Kramer in ’t Lam

Programma t Lam ontmoet en Film in t Lam in 2023/2024

We verheugen ons op het nieuwe seizoen in t Lam in Blokzijl. We hebben een mooi programma in petto! Zoals een solo theatervoorstelling over een zeer actueel onderwerp, prachtige concerten waarin bijzondere teksten, goede stemmen en mooie muziek samenkomen en intrigerende films. We hebben nóg wat in petto: o.a. veranderingen in dag, tijdstip en manier van reserveren voor t Lam ontmoet en Film in t Lam. En we hebben een nieuwe website waar het hele programma op staat. Je leest er hieronder meer over. De start van het seizoen wordt verzorgd door singer songwriter Jeroen Kramer.

Jeroen Kramer
Na de Storm
Zondag 8 oktober 2023
15.00 uur

Singer-songwriter brengt akoestische nederpop

Na De Storm is de titel van Jeroens liedjesvoorstelling en tevens van het album dat hij in januari 2022 uitbracht. Jeroen Kramer, gewapend met slechts een stem en een gitaar, bezingt wat ons allemaal bezig houdt – seks, geld, liefde, ouderdom, hond, de dood en het woelige wereldtoneel – maar hij heeft daar zo zijn eigen kijk op. Het resultaat is een Nederlandstalige mix van humor, ontroering en muzikaliteit.

Trouwens, herkennen we deze Jeroen niet van het Sinterklaasjournaal? Dat zou zo maar kunnen! Maar nu even niet – dit is voor volwassenen. ‘Wat mij betreft van Robert Long-achtige allure ‘ (Bert Kranenbarg, radio-maker). Jeroens muziek is te beluisteren op platforms als Spotify, Deezer, enzovoorts. Voor een impressie: https://www.youtube.com/watch?v=QHSlGKiErH0.

We hebben een aantal veranderingen, in de manier waarop we het programma aanbieden, doorgevoerd. We zetten ze hier op een rijtje:

– Het programma van t Lam ontmoet zal op zondagmiddag en Film in t Lam op vrijdagavond uitgevoerd worden
– De entreeprijs zal € 10,- per kaartje zijn
– Bij je reservering wordt meteen digitaal betaald

Op de vernieuwde website www.hetlamontmoet.nl vind je informatie over het hele seizoen (het hele programma t Lam ontmoet en Film in t Lam op een rijtje) en daar kun je óók kaarten kopen.

We zeggen: tot ziens in t Lam, we verheugen ons erop!

Toevoegen aan agenda

Aankomende evenementen