‘Skoren’ met Ernest Beuving

Dit evenement is voorbij.

‘Skoren’ met Ernest Beuving

Ernest Beuving leert je in ‘Skoren!’ hoe je jezelf als scorende winnaar kunt leren zien, ook als de werkelijkheid niet meewerkt. Al zit hij zelf aan de antidepressiva, zijn motto is dan ook: ‘Prozac eens lekker door!’ Alles positief blijven zien. Hij weet dat een hoefijzer ook geluk brengt als je er één op je kop krijgt? Dan heb je namelijk geluk dat het paard er niet meer aan vast zat.”  Met dit soort bevrijdende redenaties verlaat iedereen de zaal als een succesvolle levenskunstenaar. Alleen de carrièrecoaches moeten oppassen: “Want als die echt zo goed zijn in hun vak, waarom zijn ze zelf dan niet verder gekomen?” Op 18 maart komt Beuving naar Blokzijl voor een optreden in de Ploats, aanvang 20 uur. Optreden is in samenwerking met Blokzijl Vocaal.

‘Skoren!’

is het tweede cabareteske muziektheaterprogramma van Ernest Beuving samen met gitarist Erik Raayman en voor de tweede keer samen met Blokzijl Vocaal. Beuving staat voor veel humor, heerlijke typetjes, imitaties en persiflages. Ze brengen samen liedjes van Beuving zelf maar ook vertolkingen (o.a. Heroes van David Bowie en Avond van Boudewijn de Groot). Gitarist Erik Raayman speelde o.a. bij Robert Long, Liesbeth List, Henk Elsink, Zenga en Purper.
Ernest Beuving speelde hiervoor Ernesto (in Ernesto & Marcellino met Wilfried Finkers; inderdaad de broer van…). De Telegraaf noemde hen ooit: “het best bewaarde theatergeheim van Nederland.” Hij schreef hiervoor de meeste teksten en de muziek. Ook doet hij met samen met Thijs Kemperink en André Manuel: ‘Goeie Tukkers zijn geen Motherfuckers’. Meer info over Ernest Beuving op www.ernestbeuving.nl

 

 

Toevoegen aan agenda

Aankomende evenementen