Zomereditie Wonderlijke Weteringse

Dit evenement is voorbij.

Zomereditie Wonderlijke Weteringse

Na het succes van de wintereditie komt er nu ook een zomereditie van de Wonderlijke Weteringse e.o. Sale. Zaterdag 2 september zullen de bewoners van Wetering, Muggenbeet en Nederland hun schuren, tuinen en garages weer openstellen voor publiek. Vintage, brocante, antiek, nieuw, meubelen, kleding, eigengemaakte lekkernijen, cadeautjes, gereedschap, elektronica, accessoires, je komt het allemaal tegen tijdens je tocht langs de verschillende huizen.
De bewoners zullen weer hun unieke schuurvondsten en bijzondere zolderschatten uitstallen, allemaal mooie parels die op zoek zijn naar een 2e leven! Deze editie belooft net zo’n groot succes te worden als de wintereditie met nieuwe adressen en nieuwe schatten en vondsten. Mis het dus niet!

Blijf op de hoogte en volg de organisatie op Facebook en Instagram (@wonderlijkeweteringsesale) voor de laatste nieuwtjes, een kleine greep uit het aanbod en de uiteindelijke routekaart van de deelnemende huizen! Wees erbij om je eigen 2ehands geluk te vinden, noteren dus in de agenda!

Datum: zaterdag 2 september
Tijd: 10:00-15:00
Waar: Wetering, Muggenbeet, Nederland

2 september 2023 10:00 - 15:00

Toevoegen aan agenda

Aankomende evenementen