Tine Nouwen neemt na 25 jaar afscheid

Na de officiële oprichting van de Stichting Blokzijl Klassiek in 1997 begon Tine Nouwen met de programmering van haar eerste volledige concertseizoen in 1998. Vanaf dat moment was zij onafgebroken de programmeur van onze concert series en verzorgde ze de toelichtingen in de jaarbrochure en de dagprogramma’s. Impresariaten en musici roemen haar professionaliteit, enthousiasme en toegewijde inzet waarmee ze Blokzijl Klassiek op de kaart heeft gezet als een podium voor klassieke muziek in onze regio. “Voor bijzondere concerten hoef je helemaal niet naar de Randstad” zei ze steeds.
Aan het einde van het laatste concert van dit seizoen op 19 maart 2023 nemen we na 25 jaar afscheid van Tine als programmeur van Blokzijl Klassiek. We willen dan nog even stilstaan bij haar betekenis voor Blokzijl Klassiek. Daarna is er gelegenheid om informeel na te praten en afscheid te nemen van Tine.
Als u mee wil doen met een afscheidscadeau, dan kunt u een bedrag storten op rekeningnummer NL86RABO0139099611 van Stichting Blokzijl Klassiek onder vermelding van “Cadeau Tine Nouwen”. De opbrengst ervan zullen we dan tijdens het concert aanbieden.