Woeste Willem Kindertheater door Harro van Lien

Wanneer:
12 februari 2017 @ 15:00
2017-02-12T15:00:00+01:00
2017-02-12T15:15:00+01:00
Waar:
'T Lam ontmoet
Breestraat 2
8356 DL Blokzijl
Nederland
Contact:
Karin Klomp
0623663189

Zondag 12 februari heeft t Lam ontmoet een speciale voorstelling voor speciaal publiek: Woeste Willem, kindertheater van rasverteller Harro van Lien. Voor kinderen van 4 – 10 jaar.

Piraat Willem woont alleen aan de rand van het bos. Hij geniet van de rust die hij heeft verdiend na een leven vol gevaarlijke avonturen. Tot opeens een klein jongetje de rust verstoort. Het jongetje is een landrot, duidelijk. Aan landrotten heb je niks. Landrotten zeuren. Om woest van te worden!
Woeste Willem is een vertelvoorstelling over stoer doen, bang zijn en over vriendschappen die je niet aan ziet komen. De voorstelling is een bewerking van het boek Woeste Willem van Dieter en Ingrid Schubert. Harro van Lien vertelt al jaren lang prachtige verhalen en ondertussen speelt hij ook alle personages die in de voorstelling voorkomen. Woeste Willem is één van de vijf voorstellingen waar hij op dit moment mee rond toert. Deze voorstelling is een wens die uitkomt want t Lam ontmoet wilde graag ‘iets’ met theater voor het jonge publiek doen. U, ouders, oma’s en opa’s, buren, ooms en tantes zijn natuurlijk ook welkom! U moet wél betalen (€ 5,- ), maar voor de kinderen is het gratis. De kinderen krijgen natuurlijk wel een ‘eigen’ kaartje, kaarten te koop/af te halen bij Olio & Vino in Blokzijl of Steenwijks Boekhuys) of te reserveren: karin@karinklomp.nl.

Foto: Sjoerd Litjens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *